Дата публікації:
25 листопада 2011
Кількість переглядів:
1659
Поділитися:

25 листопада 2011 року на базі виставкового центру «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати відбулася виставка-семінар «Інформаційні технології в освіті та сучасному суспільстві». Вона проходила у рамках проголошеного Указом Президента України 2011 року – року освіти й інформаційного суспільства. Серед учасників – студенти вищих навчальних закладів України, представники влади та бізнесу.

На виставці були представлені ІТ-розробки північно-східного регіону в сфері державного управління, бізнесу та освіти. Також у плані проведення виставки презентація інформаційних та інформаційно-аналітичних систем для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, on-line презентації та семінари, демонстрації нових технологій в дистанційному навчанні та електронних засобах навчання.

Сумський державний університет на виставці демонстрував свої ІТ-можливості в напрямах дистанційного навчання, інформаційно-бібліотечної системи, інформаційно-аналітичних систем, навчально-методичного центру «Проф-ІТ», студентського інформаційно-комп’ютерному центру та навчально-наукового центру.

Ректор СумДУ Анатолій Васильєв наголосив на важливості розбудови інформаційних технологій, за якими – майбутнє: «Ми робимо значний акцент на модернізації навчального процесу, впровадження електронних технологій у навчальний та освітній процес заради підвищення престижу вищої освіти серед молоді».

За словами заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Олександра Цупра, інформаційні технології в першу чергу зорієнтовані на молодь: «Саме їй розбудовувати нову Сумщину й нову Україну».

У виставці також взяли участь світові та вітчизняні лідери ІТ-індустрії, серед яких Microsoft, CISCO, ІНКОМ; органи державної влади та вищі навчальні заклади.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]