Дата публікації:
29 листопада 2011
Кількість переглядів:
1653
Поділитися:

Студентський профспілковий комітет Сумського державного університету на чолі з Ганною Яковлевою взяв участь у Всеукраїнському форумі "Якість освіти — основа майбутнього" та виставці «Освіта та кар’єра-2011».

Форум та виставка проходили в Українському домі у рамках програми "Правова допомога та освітньо-культурні обміни для студентів", реалізацією якої займається Асоціація правозахисних організаторів студентів України.

Під час форуму профактив СумДУ зустрівся з першим заступником Міністра освіти та науки, молоді та спорту України Євгенієм Сулимою, народним депутатом Юрієм Мирошниченком, головою Федерації профспілок України Юрієм Куликом, президентом Національної академії педагогічних наук України Василем Кременем, послами та заступниками послів Франції, США та Польщі.

Протягом зустрічі обговорювались питання облаштування гуртожитків, забезпечення якості освіти та розвитку в університетах інфраструктури здорового способу життя. Під час виставки «Освіта та кар’єра-2011» профактив Сумського державного університету оглянув презентаційні стенди вишів України та поспілкувався із колегами інших навчальних закладів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]