Дата публікації:
16 лютого 2017
Кількість переглядів:
1064
Поділитися:

Сумський державний університет отримав Подяку від Корпорації Парус за активну участь у програмі «Корпорація Парус – для навчальних закладів». СумДУ безкоштовно отримав сертифіковане програмне забезпечення за напрямами «Бухгалтерія», «Персонал», «Заробітна плата», «Тендери», «Касові апарати» та ін., яке в подальшому планується використовувати у навчальному процесі.

Також наприкінці січня 2017 року на базі навчально-наукового інституту ім. О. Балацького СумДУ для викладачів профільних дисциплін проведено навчальний тренінг з програмного продукту “Парус-Торгівля і Склад” системи “Парус-Підприємство 7.40”. Учасниками тренінгу стали викладачі, аспіранти та співробітники кафедри економіки та бізнес-адміністрування, а також студенти магістерських програм «Бізнес-адміністрування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які виявили бажання оволодіти практичними навичками роботи з CRM-проектами та підвищити власну конкурентоспроможність на ринку праці.

Спеціалісти Корпорації Парус допомогли учасникам познайомитись з програмним продуктом та освоїти його функціонал. Слухачі виконали комплекс практичних завдань з формування товарних документів, виставлення рахунків, відображення операцій приходу, реалізації і списання товарів, оплати рахунків, підготовки накладних, формування звітів.

За результатами тренінгу к.е.н., доц. Олександр Маценко, к.е.н., ст. викл. Олександр Кубатко й аспірант Іван Торба отримали право навчання студентів у системі «Парус-Торгівля і Склад» з видачою сертифікату.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]