Дата публікації:
06 грудня 2011
Кількість переглядів:
1745
Поділитися:

З 29 листопада по 2 грудня заступник декана з міжнародних питань Юридичного факультету СумДУ Альона Клочко взяла участь у XXIII Міжнародній науково-практичній конференції "Актуальні проблеми міжнародного співробітництва в сфері вищої освіти". Вона проходила у Словацькій та Угорській республіках.

Офіційне відкриття конференції та проведення пленарного засідання відбулося в Мішкольському університеті (Угорська Республіка), де учасники ознайомилися із бібліотекою та фондами навчального закладу.

У Словацькій республіці в рамках конференції учасники провели огляд міжнародної науково-технічної виставки. Вони також ознайомилися з історичною та культурною спадщиною м. Кошице, традиціями та культурою словацького народу.

Протягом конференції представник СумДУ обговорила питання налагодження співробітництва з Київським університетом права, університетом м. Мішкольц (Угорщина), Міжнародним інститутом підприємництва та права (Чехія) та іншими вишами.

Найближчим часом організатори планують видати збірник матеріалів конференції, серед яких буде і наукова стаття Альони Клочко "Шляхи удосконалення міжнародного співробітництва в освітній сфері юридичного спрямування".

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]