Дата публікації:
12 квітня 2017
Кількість переглядів:
968
Поділитися:

Триває другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з різних дисциплін. Студенти Сумського державного університету не тільки беруть у ній активну участь, але й здобувають перемоги.

Наприкінці березня студентки навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О. Балацького СумДУ (спеціальність «Економіка підприємництва») Валерія Гаврилова і Дарина Шевельова взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді зі своєї спеціалізації, яка відбулася у ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро).

У результаті Валерія здобула третє призове місце (нагороджена дипломом 3-го ступеня), а Дарина отримала грамоту за високі результати та участь в олімпіаді. Викладачу СумДУ, професору Леоніду Таранюку вручено подяку за членство в журі олімпіади.

Олімпіада з дисципліни «Міжнародна економіка» відбулася на базі Національного університету «Львівська політехніка». Студентка ННІ ФЕМ імені О. Балацького Марина Прокопенко (керівник – к.е.н., доцент кафедри економічної теорії Марина Домашенко) зайняла призове місце та нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]