Дата публікації:
07 грудня 2011
Кількість переглядів:
1937
Поділитися:

7 грудня у Сумському державному університеті пройшла презентація програм післядипломної освіти в Канаді, а також вищої освіти в Чехії та Німеччині.

Про можливості навчання за кордоном студентам СумДУ розповів регіональний директор Центру міжнародних програм (CIP) Олександр Балабанов. За його словами, зокрема існуючі програми післядипломної освіти в Канаді дозволяють протягом року пройти навчання в цій країні, після чого отримати дозвіл на проживання та роботу. Запорукою ефективності навчання є те, що структура курсів складається відповідно до побажань роботодавців. Відтак,  99% студентів знаходять роботу в перші місяці після випуску.

Одна з основних вимог участі у програмі післядипломної освіти — знання англійської мови, підтверджене відповідними сертифікатами IELTS або TOEFL.

Освіта у Чехії та Німеччині передбачає отримання ступеня магістра та дипломів вишів країни. У всіх випадках навчання за кордоном відбувається на платній або безоплатній основі в залежності від мови курсів. При цьому студенти можуть виграти грант або ж стипендію.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]