Дата публікації:
25 квітня 2017
Кількість переглядів:
1102
Поділитися:

21 квітня у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України проведено урочистості з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності. Під час заходу відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року». Дипломом за видатні досягнення у винахідницькій роботі нагороджено професора кафедри військової підготовки Сумського державного університету полковника Анатолія Йосиповича Дерев’янчука.

Перед початком церемонії аудиторія (а її склали українські винахідники, раціоналізатори, фахівці сфери інтелектуальної власності) заслухала привітання зі святом від Президента України Петра Порошенка, який наголосив на важливості підтримки інноваційного вектору для країни та необхідності розвитку й удосконалення державної системи правової охорони ІВ.

Кожна розробка винахідників Збройних сил України, яка сьогодні проходить швидкий цикл втілення у життя, направлена на підвищення обороноздатності нашої країни та забезпечення мирного проживання її мешканців, а кожний винахід, створений для української армії, є кроком до перемоги.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]