Дата публікації:
28 квітня 2017
Кількість переглядів:
1194
Поділитися:

27 квітня у Сумському державному університеті відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «STABICONsystems-2017», яка об’єднала такі напрями як: стійкий розвиток; світова торгівля в умовах глобалізації ринків; адміністрування соціальних, економічних та політичних систем; бізнес-проекти та соціальна відповідальність бізнесу; інноватика; енергоменеджмент та системи контролю енергоспоживання.

Захід урочисто відкрили та привітали учасників директор навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького Тетяна Васильєва, завідувач кафедри економіки та бізнес-адміністрування Леонід Мельник, студентський директор ННІ ФЕМ імені О.Балацького Аліна Сергієнко. Цього року конференція була присвячена пам’яті Олега Федоровича Балацького, якому б у травні виповнилося 80 років.

В рамках Міжнародного україно-литовського проекту на конференцію завітали колеги із Каунаського технологічного інституту (Литва). Доповідачами під час пленарного засідання виступили д.е.н., лектор Ліна Синевичина, к.е.н., доцент Аура Драксайте. Сумський державний університет представили дослідники - д.е.н., професор Ірина Сотник, д.е.н., професор Леонід Мельник та к.е.н., докторант Олександр Кубатко. Вони розповіли про новітні досягнення в галузі раціонального ресурсокористування та збереження навколишнього середовища.

  • В СумДУ проведено І Міжнародну науково-практичну конференцію «STABICONsystems-2017»
  • В СумДУ проведено І Міжнародну науково-практичну конференцію «STABICONsystems-2017»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]