Дата публікації:
12 грудня 2011
Кількість переглядів:
1455
Поділитися:

З 5 по 6 грудня начальник відділу міжнародних зв’язків СумДУ Костянтин Кириченко брав участь у конференції «ТЕМПУС та ЕРАЗМУС МУНДУС – відкриття можливостей для країн Східного партнерства», яка проходила у місті Київ. Її проводила Європейська Комісія на чолі з директором виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури (м. Брюссель) Гілбертом Гаскардом.

Загалом участь у конференції взяли представники вищих навчальних закладів України, Білорусії, Молдови, Вірменії, Азербайджану та Грузії. З України було запрошено 40 осіб. У рамках конференції європейські фахівці провели чотири семінари, присвячені підготовці успішних проектних заявок та координації міжнародних грантових проектів.

За словами Костянтина Кириченка, крім з’ясування практичних питань щодо участі в найбільших освітніх грантових проектах Європейського Союзу, даний захід став чудовою можливістю налагодження нових партнерських зв’язків з університетами Європейського Союзу та країн Східного партнерства та обговорення тематик майбутніх проектів.

Нагадаємо, що Сумський державний університет є активним учасником грантових програм Європейської Комісії, зокрема програми ТЕМПУС, яка направлена на реформування системи вищої освіти, та програми ЕРАЗМУС МУНДУС, яка фінансує мобільність студентів, науковців та викладачів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]