Дата публікації:
12 грудня 2011
Кількість переглядів:
1735
Поділитися:

11 грудня в Сумському державному університеті пройшов фестиваль професій "Реальна перспектива". Захід був орієнтований на абітурієнтів, які наступного року планують вступати на спеціальності "Переклад", "Журналістика", "Реклама і зв’язки з громадськістю", а також тих, хто хоче отримати перспективну другу вищу освіту за спеціальністю "Медіакомунікації".

Організатором заходу виступив факультет іноземної філології та соціальних комунікацій (ІФСК).

Фестиваль розпочався з вітального слова декана факультету Валентини Опанасюк та ознайомлення з особливостями Правил прийому до СумДУ у 2012 році. Після цього студентський декан Анна Кальченко, випускники та студенти ІФСК розповіли абітурієнтам про те, наскільки цікавим і насиченим є університетське життя.

Цікаві майстер-класи, ведучими яких були викладачі випускових кафедр, дозволили потенційним студентам університету скласти більш повноцінне уявлення про навчальний заклад і про майбутню професію.

Для абітурієнтів, які ще не змогли остаточно визначитися із вибором професії, провели "круглий стіл" на тему: "Професія та професійний розвиток: актуальні питання".

Насамкінець для майбутніх студентів та їхніх батьків представники факультету іноземної філології та соціальних комунікацій підготували розважальну програму.

Дмитро Шпірко, ЖТ-02

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]