Дата публікації:
12 грудня 2011
Кількість переглядів:
1866
Поділитися:

У гуртожитку №2 пройшов другий фестиваль талановитих студентів студмістечка СумДУ «Феєрія талантів», котрий об'єднав творчих та здібних студентів із різних країн світу. 

Із відкриттям фестивалю усіх присутніх привітала проректор з науково-виховної роботи та соціальних питань Олена Король, побажавши успіхів і творчих злетів протягом усього життя. Організатори дійства – відділ по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках – відзначили високий рівень цьогорічного фестивалю та більшу кількість учасників і глядачів.

Першим номером сталавіртуозна гра на синтезаторі вже добре відомого серед студентської молоді іракського піаніста  Діа Шамрана. Наступними стали ліричні пісні й кумедні сценки, народні й сучасні танці, гра на акордеоні й гітарі… Наче стендалівське «червоне і чорне» перед глядачами постав дует Шерзода Мухуддінова  та Юлії Мамай, який виконав пісню «Притяженья больше нет». Приємна атмосфера в залі панувала не лише завдяки теплому прийому глядачів, а й завдяки запальним індійським і туркменським танцям. Як виявилося, національні танці – це справжній вихор, цунамі емоцій та почуттів. Добре відчути ритм сучасного життя допомогли  репери та виконавці хіп-хопу.

По завершенню святкового дійства всіх учасників нагородили грамотами та призами від студректорату СумДУ. Програму вечора продовжила студентська дискотека.

Алла Треус
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]