Дата публікації:
13 грудня 2011
Кількість переглядів:
1369
Поділитися:

Від імені колективу Сумського державного університету ректор Анатолій Васильєв урочисто привітав обласну державну телерадіокомпанію з 50-річним ювілеєм!

«Сьогодні Сумська ОДТРК робить вагомий внесок у розвиток інформаційного простору регіону, має власне творче обличчя, усталені журналістські традиції та високопрофесійний, згуртований і талановитий колектив. Про якість авторських передач телерадіокомпанії свідчать щорічні перемоги на всеукраїнських медіа фестивалях та конкурсах. Відповідаючи вимогам часу та потребам аудиторії, телерадіокомпанія однією із перших у регіоні зуміла перейти на цифрове мовлення, що свідчить про її динамічний розвиток та інноваційність», - зазначив Анатолій Васильєв.

Нагадаємо, що Сумський державний університет підтримує тісні інформаційні стосунки із Сумською обласною державною телерадіокомпанією. Завдяки їй ми доносимо до суспільства наукові, освітні досягнення, здобутки у позанавчальній сфері, розкриваємо філософію своєї діяльності. Випускники кафедри журналістики та філології уже кілька років поспіль поповнюють медійну родину Сумської ОДТРК, зміцнюючи її фаховий потенціал, а студенти отримують вагомий досвід під час проходження практики.

СумДУ ще раз вітає зі знаковим ювілеєм! Сподіваємося, що і в подальшому розвиватимемо та поглиблюватимемо співпрацю, у тому числі в напрямі підготовки професійних журналістських кадрів та спеціалістів зі зв’язків з громадськістю.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]