Дата публікації:
02 червня 2017
Кількість переглядів:
985
Поділитися:

З 29 по 30 травня у м.Київ пройшов Форум «Стабільність через співробітництво», який відбувся в рамках програми Британської Ради «Активні громадяни». Серед здобутків програми було відзначено, що Сумський державний університет поки що є єдиним університетом – партнером програми, в якому успішно був реалізований Пітчинг проектів за підтримки Британської Ради в Україні. Також в рамках форуму було анонсовано створення Асоціації Активних громадян.

Сумський державний університет представили заступник директора навчально-наукового інституту імені О.Балацького з наукової роботи Ганна Швіндіна, заступник директора ННІ ФЕМ імені О.Балацького з методичної роботи Наталія Котенко, викладач Микола Костель та координатор програми «Активні Громадяни» у СумДУ Дарина Леус.

«З-поміж 13 партнерів програми «Активні Громадяни», які були відібрані за результатами участі у програмі та стануть засновниками даної Асоціації, СумДУ є єдиним університетом. Це безумовно свідчить про визнання нашого внеску у розвиток програми та розширення можливостей для подальшої співпраці з Британською Радою» - зазначила Дарина Леус.

Протягом двох днів більше 200 учасників різних навчальних закладів, громадських організацій, представників бізнесу та державних установ обмінювалися досвідом з проведення проектів, спрямованих на громадський розвиток на посилення громадської активності в суспільстві, у сфері розвитку освіти тощо. Своїми враженнями про розвиток та здобутки програми «Активні громадяни» поділилися Посол Великої Британії Джудіт Гофф та директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]