Дата публікації:
15 грудня 2011
Кількість переглядів:
1605
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулася традиційна гра КВН «Кубок поколінь».

Зустріч розпочалася з виходу на сцену трьох команд: «Не в ту сторону», «Любимая» та «Декабристи». На жаль, команда «Моніка», яку так очікував глядач, не брала участі у грі.

«Розігріти зал» вдалося завдяки візитці, яку презентувала кожна команда. Під час  розминки глядачі ставили запитання КВНівцям і отримували смішні відповіді. Військовий патріотизм від «Декабристів», уся правда про КВНівські виїзди від «Любимой» та телепередача «Замарочились, потому снимались» від команди «Не в ту сторону» лягли в основу відео-конкурсу. У музичному номері КВНівці співали, танцювали і навіть кричали. Останнім виступом став конкурс п’яти жартів про СумДУ, в якому учасники оригінально подали буденне життя студентів та університету.

За підсумками п’яти конкурсів упевнену перемогу отримала команда «Декабристи», які й отримали «Кубок поколінь». Представник журі Павло Гриценко нагородив усіх учасників почесними грамотами, а переможця – «Кубком поколінь СумДУ-2011».

Жарт продовжує життя на хвилину. КВНу в цьому році виповнилось п’ятдесят років. Тож бажаємо КВНу жити і процвітати, радуючи людей і продовжуючи їм життя.

Сергій Мальченков,
 гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]