Дата публікації:
31 липня 2017
Кількість переглядів:
1028
Поділитися:

У травні 2017 року в рамках спільного проекту “Посилення спроможності СНАУ та СумДУ у сфері якісної освіти та досліджень” було оголошено 2 конкурси міні-грантів з метою підтримки наукової діяльності студентів та молодих науковців СумДУ, а також ініціатив студентського самоврядування. Новий дедлайн подачі документів на конкурс: 15 вересня 2017 року.

  1. Конкурс міні-грантів для підтримки наукової діяльності студентів та молодих науковців СумДУ має загальний бюджет біля 20 тисяч гривень. До участі у конкурсі запрошуються студенти та аспіранти будь-якого року навчання. Заходи в межах кожного проекту, що претендує на грантове фінансування, можуть бути пов'язані з різними аспектами наукової діяльності молодих науковців (фінансування збору даних, експериментів, проведення наукових заходів, тощо). Наукова публікація за результатами проекту є обов’язковою складовою.
  2. Конкурс міні-грантів для підтримки ініціатив студентського самоврядування має загальний бюджет 10 тисяч гривень. До участі у конкурсі запрошуються представники студентського самоврядування в команді зі студентами та аспірантами будь-якого року навчання. Заходи в межах кожного проекту, що претендує на грантове фінансування,можуть бути пов'язані з різними аспектами університетського життя та активної позиції студентів, спрямованої нарозвиток СумДУ (контроль якості, академічна доброчесність, студенські ініціативи, розвиток системи самоврядування, тощо).

Заявки можуть бути подані одноособово або в колективі до 5 осіб. Для наукових проектів науковим керівником повинен виступати викладач СумДУ. Робоча мова – розмовна англійська. Спільний комітет викладачів СумДУ та Чеського університету природничих наук обере кращі заявки, які будуть підтримані грантовими коштами. Термін реалізації проектів – 4-5 місяців. Заявки повинні бути подані в електронному вигляді по електронній пошті, вказаній в конкурсній документації, а також в друкованому вигляді з оригінальними підписами заявника та співзаявника до офісу проекту в СумДУ (кімната К-2 230, ННІ БТ "УАБС", з 11.00 до 15.00).

Проект впроваджується в СумДУ Чеським університетом природничих наук (м. Прага) за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку. Координатором проекту в Україні є к.е.н., доцент, доцент кафедри міжнародної економіки ННІ БТ «УАБС» Замора Оксана Михайлівна.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]