Дата публікації:
04 серпня 2017
Кількість переглядів:
1228
Поділитися:

СумДУ став інформаційним партнером проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який фінансується Європейським Союзом та Міжнародним фондом «Відродження» в рамках «Громадська синергія».

Проект спрямований на підвищення рівня знань представників малого та середнього бізнесу України, а також громадських активістів про правила та вимоги поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі, вимоги щодо безпечності продукції, міжнародні стандарти менеджменту підприємств в умовах розширення міжнародної торгівлі.

Восени 2017 року планується організація 5 освітньо-практичних заходів в 5 регіонах України (Чернігів, Полтава, Львів, Луцьк та Суми) для підприємців, представників громадських організацій, органів влади, а також онлайн консультації експертів щодо різних аспектів технічного регулювання за вимогами поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі( в тому числі вимог щодо безпечності продукції).

В межах цього проекту заплановане дослідження рівня знань та потреби в них у даних питаннях в Сумському регіоні, а також проведення аналітичного дослідження щодо стану запровадження технічного регулювання в Україні за трьома секторальними напрямами: аграрний сектор; харчова промисловість; туризм.

За результатами дослідження будуть підготовлені інформаційні та навчальні матеріали щодо забезпечення відповідності продукції українських виробників і систем її контролю, сертифікації, ринкового моніторингу вимогам технічного регулювання поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Координатором реалізації цього проекту в СумДУ є кафедра міжнародної економіки ННІ БТ « УАБС» та Центр європейської інформації, створений при кафедрі. Контактна особа – доцент кафедри Замора Оксана Михайлівна (адреса: вул. Петропавлівська 57, корпус 2, ННІ БТ «УАБС», кабінет 230).

Долучитися до участі в дослідженні можуть всі бажаючі, заповнивши відповідну анкету за наступним посиланням >>.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]