Дата публікації:
04 вересня 2017
Кількість переглядів:
1755
Поділитися:

1 вересня у Сумському державному університеті пройшов традиційний захід «Ярмарок інтересів», мета якого - познайомити першокурсників із напрямами позанавчальної діяльності, надати докладну інформацію щодо гуртків художньої самодіяльності, клубів за інтересами, спортивних секцій, студентських організацій, які працюють на базі вишу.

Всі, хто завітав на Ярмарок мали змогу не тільки записатись у гуртки та секції, але і взяти участь в інтерактивних конкурсах та вікторинах, танцювальних батлах, сфотографуватись у різноманітних фотозонах, послухати виступи учасників вокальної студії. Найактивніші відвідувачі заходу отримали пам’ятні сувеніри з символікою СумДУ за участь у конкурсах і перемогу у вікторині.

Сподіваємось, що кожен першокурсник знайде в СумДУ заняття до душі і зможе з користю проводити свій вільний час. Всі, хто не встиг записатись у гуртки та секції, можуть зробити це вже безпосередньо в аудиторіях, де працюють колективи: гуртки художньої самодіяльності (танцювальні, вокальні, студентський театр, гурток ведучих, інструментальний) – Г-411 та Г-412 (Культурно-мистецький центр);  гурток «Краяни», Клуб інтелектуальних ігор, «Школа вожатих» - Г-612 (відділ позанавчальної роботи); волонтерський загін - Г- 414 (відділ соціальної роботи зі студентською молоддю). У спортивні секції бажаючі можуть записатись у спортивному клубі (2-й поверх спортивного комплексу).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]