Дата публікації:
05 вересня 2017
Кількість переглядів:
2370
Поділитися:

Завідувач кафедри стоматології Сумського державного університету, доктор медичних наук, доцент Юрій Лахтін обраний міжнародним експертом GLOBAL INTERNATIONAL SCIENTIFIC ANALYTICAL PROJECT в галузі медичних наук. Це масштабний проект Міжнародної академії наук і вищої освіти (THE INTERNATIONAL ACADEMY OF SCIENCE AND HIGHER EDUCATION (LONDON, UNITED KINGDOM), який покликаний об'єднати вчених-аналітиків (дослідників) з різних країн і надати їм можливості для самоорганізації, комунікацій, експертного оцінювання та визнання наукової творчості, оприлюднення та популяризації досліджень, просування прогресивних ідей та інновацій.

Експертне оцінювання дозволяє визначити реальний рівень якості наукового дослідження і опосередковано - рівень спеціальної кваліфікації його авторів.

Міжнародна академія наук і вищої освіти є міжнародною науково-освітньою організацією, яка ініціює і реалізує глобальні інтелектуальні проекти, засновані на оригінальній методиці формування науково-аналітичних спільнот і комунікацій, а також стимулювання науково-аналітичної творчості дослідників і їх експертної атестації.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]