Дата публікації:
06 вересня 2017
Кількість переглядів:
2296
Поділитися:

Професор кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету Олексій Пластун у складі міжнародного авторського колективу взяв участь у створенні книги з поведінкових фінансів Financial Behavior: Players, Services, Products, and Markets, яка була опублікована в найбільшому університетському видавництві світу Oxford University Press

Викладачем СумДУ написано главу, яка присвячена основним гіпотезам, що описують поведінку фінансових ринків.

Книга Financial Behavior: Players, Services, Products, and Markets є сьомою у серії Financial Markets and Investment, яку започаткувало видавництво Oxford University Press. Вона містить узагальнення теоретичної та емпіричної літератури з фінансової поведінки основних зацікавлених сторін, фінансових послуг, інвестиційних продуктів та фінансових ринків. Книга дає важливу інформацію про те, як когнітивні та емоційні зміщення впливають на різних осіб, відповідальних за прийняття рішень, послуги, продукти та ринки. Ця книга знайомить читачів з не тільки основними темами та проблемами, а й з останніми тенденціями, передовими науковими розробками та реальними ситуаціями.

Ознайомитись з книгою можна перейшовши за наступним посиланням.

Довідково: Видавництво Оксфордського університету (англ. Oxford University Press, OUP) — видавництво, що є складовою частиною Оксфордського університету, Англія. Це найбільше університетське видавництво у світі за фінансовим оборотом, більше за головні американські університетські видавництва та Cambridge University Press разом. OUP має філії в багатьох країнах світу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]