Дата публікації:
07 вересня 2017
Кількість переглядів:
2528
Поділитися:

7 вересня у Сумському державному університеті за круглим столом підбили підсумки проекту «Менторська інноваційна програма для лідерів «Е-Solutions» в Сумській області». До заходу долучилися організатори, тренери та учасники проекту, студенти й викладачі СумДУ.

За словами Анни Павленко, координатора проекту в СумДУ, проект націлений на співпрацю лідерів громадських організацій із внутрішньо переміщеними особами шляхом створення програми з бізнес-розвитку онлайн. У рамках проекту учасники протягом чотирьох місяців пройшли навчання у трьох школах-тренінгах: «Техніки розвитку бізнес-активності в місцевих громадах для лідерів громадських організацій», «Як стати блогером» та «Як відкрити бізнес онлайн: eBay, Etsy, Amazon». Під час тренінгів говорили про сучасні тенденції онлайн-бізнесу, основи інтернет-маркетингу, навчалися тонкощам продаж і спілкуванню з клієнтами.

Наталія Соколенко, ведуча Громадського радіо та тренер Другої літньої школи, вважає, що цей проект взаємовигідний для обох сторін: кожна громадська організація-учасник може знайти свою цільову аудиторію, натомість внутрішньо-переміщені особи, завдяки такій співпраці, почуваються психологічно та соціально захищеними.

Проект  реалізовано громадською організацією «Інтелект Сумщини» спільно з Громадською організацією «Фундація прав людини» за фінансової підтримки Бюро Швейцарського співробітництва.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]