Дата публікації:
19 грудня 2011
Кількість переглядів:
1514
Поділитися:

17-18 грудня у спортивному залі Сумського державного університету пройшов Всеукраїнський навчально-кваліфікаційний семінар із підготовки тренерів із Госоку Рю карате. Керівником семінару виступив тренер-викладач спортклубу СумДУ, офіційний представник Міжнародної Асоціації Карате (IKA, Inc)  Анатолій Лозовий.

У заході взяли участь тренери з карате із Сум та Сумської області, Донецька, Харкова, Львова, Києва, члени параолімпійської збірної України з Полтави, а також студенти сумських вищих навчальних закладів. 

Вони отримали знання про особливості стилю Госоку Рю, основи методики початкового навчання та тренування, а також практично вивчили кілька технічних комплексів.

Коментуючи підсумки семінару, Анатолій Лозовий відзначив зацікавленість учасників, їх високий рівень і досить широке представництво регіонів країни. 

Нагадаємо, у травні цього року в СумДУ відбувся технічний семінар за участю Президента Міжнародної асоціації карате Такаюкі Кубота. Завдяки увазі до спорту ректора Анатолія Васильєва, ефективній роботі кафедри фізичного виховання та спортклубу, університет стає помітним центром розвитку карате не тільки в області, а й в Україні.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]