Дата публікації:
19 грудня 2011
Кількість переглядів:
1530
Поділитися:

У День Святого Миколая, 19 грудня, відділ інформаційно-рекламної діяльності Сумського державного університету нагородив переможців загальноуніверситетського конкурсу есе «Як СумДУ змінив моє життя».

Усього у конкурсі взяло участь понад 20 студентів, аспірантів та співробітників навчального закладу.

Диплом ІІІ ступеня отримали Тетяна Пальчун (студентка спеціальності «Переклад») та Олена Ткаченко (студентка спеціальності «Прикладна математика»). Дипломом ІІ ступеня нагородили Сергія Мальчинкова (студент спеціальності «Електронні системи») та Олександра Ратушного (аспірант кафедри прикладної гідроаеромеханіки). А от переможцями конкурсу есе та володарями диплому І ступеня стали Тетяна Заворотько (спеціальність «Журналістика») та Яна Опарій (спеціальність «Журналістика»).

За словами начальника відділу інформаційно-рекламної діяльності СумДУ Інни Битюк, роботи учасників дивували своєю відвертістю та чуттєвістю. Щодо спільних моментів, практично кожен учасник зазначив, що Сумський державний університет, в першу чергу, змінив його «Я» – навчив бути самостійним, робити добро, дбати про інших, розуміти їх, сприймати протилежну точку зору. А ще – навчив мислити, дивитися і бачити цей світ по іншому та прагнути змінити його на краще.

Як пообіцяв переможцям редактор університетської газети «Резонанс» Василь Чубур, кращі роботи обов’язково будуть представлені на шпальтах видання. Тож, прочитати про те, як СумДУ змінив чиєсь життя зможуть усі бажаючі, замислившись на власному перевтіленні.

Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]