Дата публікації:
23 жовтня 2017
Кількість переглядів:
970
Поділитися:

На базі Конгрес-центру Сумського державного університету відбулася відкрита освітня зустріч «2030: у якому світі ми хочемо жити?» присвячена 17 Цілям сталого розвитку ООН. Зустріч відбулася в рамках проекту «Unlock: Цілі сталого розвитку для місцевих громад», що реалізується ГО «Центр освітніх ініціатив» у партнерстві з кафедрою фінансів та кредиту СумДУ за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Учасниками освітньої зустрічі стали 60 студентів СумДУ та інших закладів вищої освіти м.Суми.

Розпочав захід Річард Герц – член молодіжної панелі ООН в Україні, який детально розповів про важливість дій молоді у досягненні Цілей сталого розвитку ООН.

Серед тем, що обговорювались під час освітнього заходу були: якісна освіта, забезпечення гендерної рівності, формування «еко-свідомості» серед молоді. Серед спікерів із зазначених тем були: Ірина Скляр, доцент кафедри фінансів та кредиту СумДУ, Анна Товстуха – менеджер освітніх проекті ГО «Центр соціального партнерства», Джейда Вудлі – волонтер Корпусу Миру та Лілія Ткаченко – засновник міжнародної ініціативи «Дерева Миру», автор програми «Діти створюють країну».

Координатор проекту, старший викладач кафедри фінансів та кредиту, Дарина Леус зазначила, що цей захід є вкрай важливим для розвитку молоді м.Суми, адже дає змогу зрозуміти, що для вирішення глобальних проблем вкрай важливі локальні рішення, і що кожен з нас може долучитися до змін у світі.

  • У СумДУ відбулась відкрита зустріч «2030: у якому світі ми хочемо жити?»
  • У СумДУ відбулась відкрита зустріч «2030: у якому світі ми хочемо жити?»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]