Дата публікації:
21 грудня 2011
Кількість переглядів:
1599
Поділитися:

Шановні викладачі, співробітники та студенти СумДУ!

Щиросердно вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Із пахощами ялинки та сяйвом прикрас приходить святковий настрій, який надихає всіх нас на нові звершення. У ці передсвяткові дні ми підбиваємо підсумки минулого року, аналізуємо перспективи, плануємо своє майбутнє.

Упевнено можна сказати, що для Сумського державного університету цей рік був наповнений позитивом. Зокрема, у 2011 році виш суттєво підвищив своє рейтингове позиціонування серед вищих навчальних закладів України.

 А ще цей рік подарував нам радість зустрічей, додав професійного тажиттєвого досвіду. Так, університет відвідав Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. Під час Міжнародної науково-практичної конференції до СумДУ приїздив Перший заступник Міністра Євген Суліма, а також ректори провідних вищих навчальних закладів України. У травні університет зустрічав поважну делегацію Послів країн Європейського Союзу на чолі з Послом, Головою Представництва ЄС в Україні Жозе Мануелом Пінту Тейшейрою. Згодом студенти та співробітники університету познайомилися із Генеральним секретарем Асоціації європейських прикордонних регіонів Мартіном Гуілермо Раміресом.

Цікавим на зустрічі цей рік був і для любителів спорту.  Співробітники та студенти СумДУ зустрічалися із живою легендою карате, президентом Міжнародної Асоціації Карате (ІКА), кіноактором та постановником трюків для голівудських фільмів Соке Такаюкі Куботою. Мали нагоду поспілкуватися і з Чемпіоном світу з боксу Тарасом Шелестюком та іншими.

Нам дійсно є чим пишатися і ще більше – до чого прагнути. Хочемо побажати вам, щоб Новий 2012 рік розфарбував кожну мить вашого життя яскравими враженнями та позитивними емоціями. Хай у наступному році здійсняться найзаповітніші мрії, а починання увінчаються успіхом. Нехай для вас Новий рік буде сповнений щастя, радості і добра, щирими взаєминами із колегами, а Різдво Христове наповнить серця любов’ю, надією та вірою.

Ректор СумДУ, проф.                                                            А. В. Васильєв

Голова профкому працівників СумДУ                              В. О. Боровик

Студентський ректор СумДУ                                               Б. Постольний

Голова профкому студентів СумДУ                                   Г. В. Яковлева

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]