Дата публікації:
08 листопада 2017
Кількість переглядів:
1536
Поділитися:

7 листопада народний ансамбль бального танцю «Силует» Сумського державного університету (керівник – Ольга Гараніна) взяв участь в обласній культурно-мистецькій акції «Мистецькі сходи», присвяченій Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Колектив було нагороджено в номінації «Гордість культурно-мистецької Сумщини».

Захід, організований управлінням культури Сумської обласної державної адміністрації, відбувся на сцені обласного театру для дітей та юнацтва. Мистецьку акцію, в якій взяли участь численні колективи з усієї області, відвідав губернатор Микола Клочко. Нагороду ансамблю «Силует» вручила начальник управління культури Сумської ОДА Олена Мельник.

Ансамбль бального танцю «Силует» у вересні нинішнього року виповнилося 40 років. Вже не одне десятиліття очолюваний засновником та незмінним керівником Ольгою Яківною Гараніною, колектив, час від часу змінюючи та омолоджуючи свій склад, є прикрасою заходів різних рівнів. Бажаним гостем колектив є і на столичних концертах, у різного роду змаганнях та фестивалях. «Силует» нагороджений відзнаками Міністерства культури України, Кабінету Міністрів України, іншими кубками та почесними нагородами.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]