Дата публікації:
22 грудня 2011
Кількість переглядів:
1528
Поділитися:

16 грудня у Києві проректор з науково-педагогічної роботи та гуманітарних питань Ніна Світайло та старший викладач кафедри політології, соціології та психології Андріана Костенко взяли участь у заключній конференції з нагоди завершення проекту "Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні".

Протягом конференції обговорювались основні досягнення проекту, реальний стан рівності прав жінок і чоловіків у країні, а також доцільність подібних проектів у подальшому.

Нагадаємо, у рамках реалізації проекту "Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні" у СумДУ відкрили Гендерний ресурсний центр, Центр підтримки сім’ї "Студентський лелека, а також реалізували чотири соціальних проекти.

Спільний проект Програми розвитку ООН та Європейського Союзу "Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні" тривав три роки і був найбільшим ґендерним проектом на території східної Європи.

Протягом цього часу проводилися дослідження, видавалися підручники та посібники. Спеціалісти провели тренінги із державними службовцями, освітянами, районними дільничними інспекторами та суддями. В університетах України були створені три ґендерні освітні центри та п’ять кафедр ґендерних досліджень.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]