Дата публікації:
16 листопада 2017
Кількість переглядів:
1527
Поділитися:

Завідувачу кафедри наноелектроніки факультету електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету Олександру Погребняку вручено мантію та диплом «Почесний професор Східно-Казахстанського державного технічного університету імені Д. Серікбаєва». Цю нагороду професор, доктор фізико-математичних наук отримав, перебуваючи у Східно-Казахстанському державному технічному університеті імені Д. Серікбаєва (Республіка Казахстан). Олександр Погребняк удостоєний звання «Почесний професор» за сприяння розвитку університету своєю діяльністю, видатний внесок у науковий та навчальний розвиток університету, спільні наукові праці.

Східно-Казахстанський державний технічний університет імені Д. Серікбаєва є одним із провідних технічних закладів вищої освіти Казахстану, який готує висококваліфікованих фахівців для металургії, машинобудування, енергетики, архітектури та будівництва, транспорту, інформаційних систем та економіки. Цей університет отримав 3 зірки QS в рамках міжнародної рейтингової системи «QS Stars» за якістю навчання, працевлаштування та інноваційної діяльності.

Під час поїздки професор СумДУ прочитав курс лекцій для магістрів та аспірантів, а також провів консультації щодо написання та захисту дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеню доктора філософії двох аспірантів, у яких він виступає науковим керівником. Результатом поїздки стало підтримання зв’язків з казахстанськими колегами та обговорення робіт щодо спільних проектів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]