Дата публікації:
17 листопада 2017
Кількість переглядів:
1970
Поділитися:

16 листопада в студентському клубі «Спортлайн» відбулася церемонія нагородження Кращих студентів Сумського державного університету, присвячена Міжнародному Дню студента.

Проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король вручила грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за успіхи у навчанні, науковій і громадській роботі Юлії Нехорошковій (Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького), Сергію Миненку (Навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС»); Катерині Потапенко (факультету електроніки та інформаційних технологій); Володимиру Міщенку (факультет електроніки та інформаційних технологій0.

Грамотами  відділу у справах молоді та спорту Сумської міської ради за успіхи у громадській, спортивній та мистецькій діяльності нагороджені студенти СумДУ: Анастасія Вихрова (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Валерій П'ятаченко (Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького); Дар’я Данілова (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Олександр Поліщук (Навчально-науковий інституту бізнес-технологій «УАБС»).

Грамотами управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації нагороджені: Єлізавета Гарбузова (Медичний інститут); Вікторія Ковтун (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій); Аліна Шапаренко (Навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»).

З нагоди Міжнародного дня студента відзначено кращі здобутки студентів у науці, спорті, навчанні, а також громадській та мистецькій діяльності. Переможницею у номінації «Навчальна діяльність» стала студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Кароліна Опенько.

Переможницею номінації «Наукова робота» стала магістрантка Навчально-наукового інституту права Анна Дігтяр.

За рішенням комісії у цьому році в номінації «Культурно-мистецька діяльність» перемогли одразу 2 студента - студентка факультету електроніки та інформаційних технологій – Олександра Бублій та студент навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» - Артем Гапонець.

Переможцем у номінації «Кращий спортсмен» став студент факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олександр Колдовський.

Перемогу в номінації «Робота в гуртожитках» здобув студент Медичного інституту Максим Костенко.

Переможцем в номінації «Кращий студент-іноземець» став студент Медичного інституту Адам Омран Ахмед Шарафельдин.

Переможницею у номінації «Громадський діяч» стала студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій, студентський ректор СумДУ Анастасія Гончарова.

Перемогу в номінації «Кращий профспілковий діяч» виборола студентка Медичного інституту Катерина Парфило.

Звання «Кращий студент Сумського державного університету» здобула студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Єлізавета Чудеса.

Названо й імена студентів, які вибороли перемогу в університетському етапі конкурсу «Кращий студент Сумщини». Вони будуть захищати честь університету в регіональному конкурсі «Кращий студент Сумщини-2017», який відбудеться 30 листопада у клубі «Діалог». Представляти Сумський державний університет на обласному конкурсі будуть:

Кращий студент-науковець Сумщини – Віктор Охріменко (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий громадський діяч Сумщини – Анастасія Гончарова (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий студент–спортсмен Сумщини (професіонал) – Олександр Колдовський (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій);

Кращий студент-спортсмен Сумщини (аматор) – Юрій Сердюк (факультет електроніки та інформаційних технологій);

Кращий медійник Сумщини – Зоя Попова (Навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»);

Кращий студент–вокаліст Сумщини – Олександра Бублій (факультет електроніки та інформаційних технологій);

Кращий студент–танцюрист Сумщини – Вікторія Чубур (факультет технічних систем та енергоефективних технологій);

Кращий студент – виконавець оригінального жанру – Артем Гапонець (навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»).

Ще одна претендентка на звання «Кращий студент Сумщини» - Анна Ковнер - факультет електроніки та інформаційних технологій.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]