Дата публікації:
22 листопада 2017
Кількість переглядів:
1264
Поділитися:

22 листопада в рамках робочої поїздки до Сумської області керівник Нацдержслужби Костянтин Ващенко відвідав Сумський державний університет. Він відзначив позитивну співпрацю із закладом вищої освіти щодо підготовки магістрів за напрямом «Публічне управління та адміністрування», високий рівень підвищення кваліфікації держаних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на базі університету.

Ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєва представив посадовцю можливості закладу щодо освітніх послуг для державних службовців, потенціал дистанційної освіти, використання ІТ-технологій в навчанні, високотехнологічну бібліотечно-інформаційну систему ЗВО.

«Національне агентство з питань державної служби дбає про розвиток мережі навчальних закладів, які здійснюють підготовку в сфері публічного управління та адміністрування, - наголосив Костянтин Ващенко. - Ми переконані в тому, що професійний державний службовець – це людина, яка постійно вдосконалює свої компетентності та працює над підвищенням своєї кваліфікації. Тому принцип освіти впродовж життя, який ми трансформуємо для себе в принцип «освіта впродовж державної служби», зумовлює необхідність реформувань в системі професійного навчання державних службовців у сучасній Україні».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]