Дата публікації:
24 листопада 2017
Кількість переглядів:
1695
Поділитися:

23 листопада ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв та голова первинної профспілкової організації Сумського державного університету Валентина Боровик взяли участь в урочистому заході, присвяченому Року первинної профспілкової організації і підведенні підсумків обласного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію й конкурсу на кращого профспілкового лідера.

Переможцем обласного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію серед організацій понад 1000 членів профспілки визнано організацію Сумського державного університету. Валентину Боровик нагороджено Грамотою голови Сумської державної адміністрації; профспілкову організацію СумДУ – Дипломом переможця. Ректору СумДУ Анатолію Васильєву оголошено Подяку Сумської обласної ради профспілок за соціальне партнерство, тісну співпрацю й успішне виконання двосторонніх колективно-договірних зобов’язань.

До слова: в соціальному напрямку в університеті проводиться цілеспрямована робота, яка будується на принципах тісної співпраці адміністрації з профспілками та органами студентського самоврядування . соціально-орієнтована політика університету реалізується системно шляхом розробки та впровадження відповідних програм. За аудитом QS-Stars, який було проведено у 2014 році, університет за напрямом “Соціальна діяльність» отримав максимальні 5 зірок, має відзнаки Центрального та обласного комітетів профспілок «За кращий колективний договір», а ректор – Золоту відзнаку ЦК «За соціальне партнерство». Також він є переможцем Республіканського конкурсу «Знову до роботи» у номінації «Кращий роботодавець».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]