Дата публікації:
28 листопада 2017
Кількість переглядів:
1725
Поділитися:

22 листопада волонтери СумДУ відвідали вихованців Улянівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Студенти організували концерт із запальними танцями, піснями про Україну, влаштували ігри-руханки, що розвивають моторику та пам'ять дітлахів. Після концерту волонтери вручили дітям м’ячі й солодощі, які придбали на зібрані кошти.

«Під час концерту ми бачили веселі посмішки на обличчях дітлахів, сяючі оченята та запал. Вони щиро плескали в долоні, підспівували, активно брали участь в іграх», - розповідає волонтер Лоліта Довгопол.

Після концерту для вихованців закладу була влаштована міні-дискотека та фотосесія з використанням казкових аксесуарів. Учні з радістю фотографувалися з волонтерами, а ті, у свою чергу,  намагалися не обділити увагою жодної дитини та запросити всіх до танцю.

«Було видно, що цим діткам не вистачає спілкування, - ділиться враженнями волонтер Ярослава Ганжа, - вони просто підходили та обіймали нас на знак вдячності. Це дуже мило, а з іншого боку сумно, що такі добрі, відкриті та дружелюбні дітки залишилися без батьківського тепла та піклування».

Волонтери СумДУ висловили вдячність за допомогу студентам факультету ННІ ФЕМ ім. О. Балацького, які передали іграшками, теплі речі та книжки для дітей.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]