Дата публікації:
29 листопада 2017
Кількість переглядів:
1316
Поділитися:

24-26 листопада студенти Сумського державного університету взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий парад» (м.Львів). Учасники від СумДУ виступали в номінаціях «Естрадний вокал», «Академічний вокал» та «Сучасна хореографія».

У підсумку за сольні виступи перші місця отримали студенти навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Владислав Рева та Анна Щербань. Друге місце в цій же номінації посіла Марія Солодуха. Також із призовим другим місцем додому повернувся і хореографічний колектив «Сузір’я» (керівник Людмила Крамінська). У складі колективу виступали студенти ННІ БТ «УАБС»: Аліна Зимогляд, Юлія Мельник, Ірина Бондар, Ліна Кайданюк, Юлія Гужва; студенти факультету іноземної філології та соціальних комунікацій: Валерія Волощук, Світлана Мага, Тетяна Сипченко, а також студентки факультету електроніки та інформаційних технологій Марина Сухоставець і  навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького – Єлизавета Чудеса.

25-26 листопада студенти СумДУ знову виборювали призові місця. Цього разу на ІІ Всеукраїнському фестивалі «Франківська дзиґа» (м. Івано-Франківськ) вокальний ансамбль «Імпровіз» (керівник Ольга Бондаренко) посів І місце у номінації «Естрадний вокал». У складі ансамблю виступали: Вікторія Ковтун (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій), Поліна Гречишкіна (факультет електроніки та інформаційних технологій), Ольга Оприско та Сергій Шарапов. Поліна Гречишкіна виборола І місце також у номінації «Джазовий вокал-соло».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]