Дата публікації:
01 грудня 2017
Кількість переглядів:
1750
Поділитися:

28 листопада відбулася урочиста церемонія вручення нагороди «Соціальний Оскар СумДУ–2017». Сумський державний університет вкотре став унікальною консолідаційною платформою, що об’єднала представників влади та бізнесу, громадських діячів і медійників, які працюють на благо людей, дбають про інтереси різних верств населення. Зокрема, вони й ініціювали присвоєння премії за соціальну відповідальність.

Переможців визначали понад 40 незалежних експертів (представників бізнесу, ЗМІ, громадських організацій і структур публічного управління та науковці у сфері «Соціальної роботи»). У підсумку - «Громадський фонд «Суми» отримав нагороду в номінації «Соціальні інновації громадських організацій» за проекти «Тонна добрих речей» по збору одягу для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах та проект «Розумний хаб» - як унікальний простір для розвитку та комунікації.

Переможцем у номінації «Соціальні інновації у сфері бізнесу» було обрано молодий соціально-орієнтований бізнес «Сімейний розважальний комплекс «Стріха» за організацію та підтримку низки заходів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та для сімей у складних життєвих обставинах.

В номінації «Соціальні інновації в сфері публічного управління» переможцем став Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги  за інноваційність у сфері правової освіти населення та надання правових послуг.

У номінації «Соціальні інновації у сфері ЗМІ» перемогла «Телерадіокомпанія “Відікон” з проектом «Три питання владі».

«Соціальний Оскар СумДУ» започатковано у нинішньому році з метою закріплення в місті Суми традицій соціального розвитку, соціальної підтримки і толерантності, соціальної відповідальності, а також для відзначення щоденної клопіткої роботи, успіхів та новацій представників різних організацій та установ для розвитку соціальної сфери міста.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]