Дата публікації:
04 грудня 2017
Кількість переглядів:
1096
Поділитися:

30 листопада та 1 грудня відбулися зустрічі представників компанії AMC Bridge та студентської спільноти Сумського державного університету. У рамках партнерства із СумДУ, IT-директор AMC Bridge Сергій Фомін провів для студентів першого, другого та третього курсів факультету електроніки та інформаційних технологій презентації і розповів, з чого краще розпочинати кар’єру в IT-сфері, а також дав поради щодо вибору спеціалізації для подальшої роботи. Крім того, Сергій розказав як про умови стажування і працевлаштування в компанії для студентів та молодих спеціалістів, так і про вимоги до працівників і можливості, які надає компанія успішним кандидатам.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для CAD, CAM, PLM, PDM та EPDM систем та співпрацює з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens.

Робота в AMC Bridge – демократичне управління, комфортні умови та команда, яка разом вирішує цікаві математичні задачі та втілює комплексні інженерні рішення.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]