Дата публікації:
04 грудня 2017
Кількість переглядів:
20845
Поділитися:

Влітку у дитячому оздоровчому закладі «Універ» Сумського державного університету було проведено державну атестацію, у результаті якої закладу присвоєно першу категорію. Загалом для дитячих закладів оздоровлення в Україні існує 4 категорії, за критеріями яких вони здійснюють свою діяльність: вища, перша, друга та третя. Щоб отримати першу категорію табір «Універ» працював над вдосконаленням тринадцятьох критеріїв, серед яких: нормативно-правове забезпечення діяльності, місцезнаходження, кадрове забезпечення, матеріально-технічна база закладу, технічний стан корпусів, будівель, споруд, прилеглої території, розміщення й проживання та ін. За цими критеріями «Універ» отримав 163 бали із 169 можливих.

Присвоєння першої категорії надає табору певні переваги. Наприклад, оздоровлення дітей за рахунок державних коштів, участь у різних тендерах. Однак, перша категорія - не межа, переконаний директор спортивно-оздоровчого центру Сергій Ніколенко: «Із поліпшенням матеріально-технічної бази та завдяки певним доопрацюванням наступного року в «Універа» є всі шанси отримати вищу категорію».

23 листопада на базі Палацу дітей та юнацтва відбувся урочистий захід «Підсумки організації відпочинку і оздоровлення дітей та підлітків у період літньої кампанії 2017 року». Заступник міського голови Віра Мотречко вручила представникам табору «Універ» грамоту міського голови за професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери оздоровлення і відпочинку дітей міста та належну підготовку й проведення літньої оздоровчої кампанії у 2017 році.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]