Дата публікації:
06 грудня 2017
Кількість переглядів:
1459
Поділитися:

Сумський державний університет відвідала делегація міжнародної аудиторської компанії Грант Торнтон Україна. Організатором зустрічі, яка відбулася у Конгрес-центрі, виступив навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького (кафедра фінансів і кредиту). На початку зустрічі представники топ-менеджменту компанії провели для присутніх семінар на тему «Перспективи аудиту та фінансового консалтингу в Україні в контексті фінансової глобалізації».

Особливу зацікавленість присутніх викликала презентація можливостей, які надає слухачам акредитованих АССА бакалаврської та магістерської програм «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» кафедри фінансів і кредиту ННІ ФЕМ ім. О.Балацького СумДУ співпраця із роботодавцями. Всі присутні мали можливість ознайомитися з історією успіху кар’єрного зростання кожного із тих щасливчиків, кого було відібрано у минулому році. Як наголосила директор з персоналу Грант Торнтон Україна Ірина Туровська, колишні студенти СумДУ пройшли декілька етапів проміжного атестування і тепер із гордістю можуть називати себе справжніми аудиторами.

Вже стало доброю традицією, що всі присутні студенти отримали можливість пройти тестування з дисциплін «Управлінський облік» (англійською мовою), «Бухгалтерський облік», «Англійська мова» та співбесіду із директором з персоналу компанії.

Найбільш успішні студенти зможуть пройти оплачуване стажування в компанії Грант Торнтон Україна і після його закінчення отримають шанс на працевлаштування за фахом у престижній аудиторській компанії.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]