Дата публікації:
13 грудня 2017
Кількість переглядів:
981
Поділитися:

З 6 по 11 грудня у Берліні (Німеччина) відбулася німецько-українська молодіжна партнерська конференція. Сумський державний університет на заході представив директор студентського клубу «Спортлайн» Віктор Мунтян - голова Сумської молодіжної ради відокремленого підрозділу ГС «Національна молодіжна рада України».

До участі в конференції були відібрані молодіжні лідери, працівники, лідери громадських організацій та структур, які працюють з молоддю. Протягом роботи конференції учасники працювали над ідеями співпраці у сфері молодіжної політики, розробляли драфтові документи та проекти, які будуть реалізовані в 2018 році. Організатори заходу надали можливість взяти участь у різних воркшопах,  зокрема: фінансування молодіжних проектів, досвід роботи німецьких колег, створення німецько-української молодіжної угоди. Крім того, учасники мали змогу налагодити контакти з представниками громадських організації України та Німеччини, а також представниками державних органів влади Німеччини, які працюють з молоддю.

Організаторами конференції стали громадська спілка «Національна молодіжна рада України» спільно з Федеральним Молодіжним Колом Німеччини (Deutscher Bundesjugendring).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]