Дата публікації:
27 грудня 2011
Кількість переглядів:
1858
Поділитися:

23 грудня із нагоди дня енергетика в Сумському державному університеті студенти кафедри електроенергетики влаштували святковий концерт із запальними танцями, піснями, дотепними жартами та піднесеним настроєм.

На цьому заході були присутні співробітники, студенти та випускники кафедри електроенергетики, представники факультету ЕлІТ, гості із ПАТ "Сумиобленерго", представники "Теруправління Держгірпромнагляду по Сумській області", "Сумські магістральні електричні мережі", ПАТ "Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе", об’єднання "Преобразователь" та інспекції Держенергонагляду у Сумській області.

Протягом вечора відбулося нагородження кращих студентів кафедри електроенергетики. Вони отримали грамоти та оплески гостей, а також стимул для подальшої праці.

Бажаючі проявити свої інтелектуальні здібності та спритність взяти участь у бліцтурнірі з шахів, який виявив справжніх професіоналів цієї гри.

За словами присутніх, свято принесло масу позитивних вражень та прекрасних емоцій. Увечері святкування продовжила святкова дискотека.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]