Дата публікації:
18 грудня 2017
Кількість переглядів:
1374
Поділитися:

Студент Сумського державного університету, лідер студентів з Нігерії СумДУ Еффіонг Екеміні Окон став призером конкурсу серед іноземних студентів на кращі фото, відео та слоган про навчання в Україні. Організаторами конкурсу виступили Міністерство освіти і науки України та  Український державний центр міжнародної освіти.

Метою конкурсу була популяризація вищої освіти для іноземців в Україні, знайомство громадян України з навчанням та побутом іноземних студентів, створення атмосфери взаєморозуміння та взаємоповаги. 18 учасниками було надіслано 30 фото, 9 відео, 6 слоганів, 1 презентацію та 3 есе. Оцінювала роботи комісія, до якої увійшли заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, начальник Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України Ганна Новосад, директор ДП “Український державний центр міжнародної освіти” Олена Шаповалова; голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України Євген Кудрявець та ін.

Студент СумДУ Еффіонг Екеміні Окон зайняв друге місце, надіславши на розгляд журі свої фото, слоган та відеозвернення. Окрім нього, у конкурсі від Сумського державного університету взяли участь ще двоє студентів: студентський проректор по роботі з іноземними студентами СумДУ Азаар Мухаммед (Палестина) та керівник гуртка «Африканський комедійний клуб» СумДУ Унавунва Франклін Оньяка.

Переможців конкурсу буде запрошено до Міністерства освіти і науки України для вручення нагород у січні 2018 року.

 

Відео звернення студентів можна переглянути тут

Еффіонг Екеміні Окон

Унавунва Франклін Оньяка

Азаар Мухаммед

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]