Дата публікації:
20 грудня 2017
Кількість переглядів:
1836
Поділитися:

19 грудня в Конгрес-центрі Сумського державного університету урочисто відкрили пересувну виставку, присвячену 20-річчю підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору.

Зі вступним словом виступили: голова Сумської ОДА Микола Клочко; директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова; радник зі стратегічних комунікацій Адміністрації Президента України Вільєн Підгорний та проректор з наукової роботи СумДУ Анатолій Чорноус.

Організатори виставки - Центр інформації та документації НАТО в Україні, Міністерство інформаційної політики України, Український кризовий медіа-центр та Центр досліджень регіональної безпеки при СумДУ. До 22 грудня відвідати виставку можна у Конгрес-центрі Сумського державного університету, а після 22 – у бібліотеці СумДУ.

Директор Центру Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова акцентувала увагу присутніх на тому, що Сумська область є першою, в якій відкривається ця виставка. Її мета полягає в тому, щоб «донести до широкої аудиторії факти про те, чим є НАТО та чим НАТО не є».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]