Дата публікації:
20 грудня 2017
Кількість переглядів:
1689
Поділитися:

19 грудня в Сумському державному університеті вперше відбувся конкурс чоловічої сили та краси «Містер СумДУ 2017». За творчою концепцію шоу 11 учасників на кілька годин стали супер-героями коміксів видавництва Marvel Comics, які завдяки своєму таланту та мужності боролися із уявними світовими несправедливостями.

Конкурс складався із двох частин. Перша частина – це голосування студентів за найкращого, на їх думку, кандидата на титул «Містер СумДУ» в групі «Студентський ректорат СумДУ» соціальної мережі Фейсбук. Друга частина – творча. На початку конкурсу учасники виступали в спільному дефіле, де в образах «Супер-героїв» демонстрували свої вміння триматися на сцені та пластику. У наступному, інтелектуальному конкурсі, хлопці повинні були відповісти на каверзні запитання ведучої, проявивши кмітливість, оригінальність мислення та культуру мовлення. Далі було друге дефіле, у більш традиційному стилі для хлопців - street-casual, тобто у повсякденному одязі учасників.

Найочікуванішою частиною конкурсу, звісно ж, був творчий етап, де хлопці демонстрували свої таланти. Першим на сцену вийшов Нікіта Луцик (Бетмен) – першокурсник факультету іноземної філології та соціальних комунікацій. За допомогою авторського вірша хлопець емоційно передав глядачам чуттєву історію свого героя. Григорій Майоров (Флеш) – студент першого курсу навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» заспівав для глядачів під гітару. Як вміє кохати Людина-павук у своєму танці продемонстрував Ілля Фіногєєв (першокурсник навчально-наукового інституту права). В образі замисленого та самотнього Примарного вершника виступав Данило Головаш (факультет технічних систем та енергоефективних технологій, третій курс). Хлопець виконав емоційну пісню під гітару. Наступний супер-герой ніколи не користується гострими предметами, йому це і не потрібно – адже він Росомаха. Його образ на сцені втілював Влад Лобанов (студент першого курсу факультету електроніки та інформаційних технологій), який «запалив» зал своїм заворожуючим танцем. Колориту конкурсу додав студент із Судану Адам Омран Ахмед Шарафелдін (п’ятий курс, Медичний інститут). Хлопець перевтілився у талановитого лікаря Стренджа та подарував залу пісню. Наступним на сцені з’явився Дмитро Кругляк (Дедпул) – першокурсник навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького. Учасник танцював запальний бальний танець. Другий представник факультету ІФСК – першокурсник Валерій Ніконенко в пісні продемонстрував романтичну та світлу душу Залізної людини. Чорна патера, він же Ігор Кудояр (факультет електроніки та інформаційних технологій, четвертий курс) в танці з двома дівчатами показав всю пластичність, на яку тільки спроможні справжні хижаки. Мужній Артур Тюлєнєв (ТеСЕТ, п’ятий курс), він же Тор, талановитий одразу і в співі, і в танцях, що він і продемонстрував глядачам. Останнім виступав Роман Фрол (ТеСЕТ) - в образі Капітана Америки хлопець смішив зал у своєму стемі.

Завершальним етапом конкурсної програми для хлопців стало дефіле «Вечірній образ». У класичних костюмах, елегантні та мужні учасники демонстрували як мають виглядати справжні чоловіки. Разом із останнім конкурсом для учасників закінчилися і хвилювання перед виходом на сцену, однак з’явилися інші – очікування результатів від журі. Оцінювали таланти хлопців не менш талановиті жінки: Ольга Бондаренко – художній керівник культурно-художнього центру СумДУ, керівник вокальної студії університету; Юлія Чудієва – керівник танцювального колективу «Джем» СумДУ, досвідчений гравець у КВК; Анна Сивовол – спеціаліст Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації; Наталія Гордієнко – начальник відділу із позанавчальної діяльності.

Після декількох хвилин очікування, зал та учасники вітали на сцені студентського ректора СумДУ та голову оргкомітету конкурсу – Анастасію Гончарову, яка підвела підсумки:

«Містер глядацьких симпатій» - Влад Лобанов

«Містер Мужність» - Артур Тюлєнєв

«Містер Оригінальність» - Григорій Майоров

«Містер Харизма» - Валерій Никоненко

«Містер Артистичність» - Дмитро Кругляк

«Містер Стиль» - Ігор Кудояр

«Містер Спорт» - Роман Фрол

«Містер Елегантність» - Адам Омран

«Містер Фото» - Ілля Фіногєєв

«Містер Драйв» - Данило Головаш

«Містер Галантність» - Нікіта Луцик

«Містер Креатив» - Влад Лобанов

Переможцем конкурсу «Містер СумДУ 2017» став Артур Тюлєнєв, представник факультету ТеСЕТ. Звання «Віце-містер СумДУ 2017» отримав Ігор Кудояр, «ІІ Віце-містером СумДУ 2017» став Роман Фрол.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]