Дата публікації:
15 січня 2018
Кількість переглядів:
3252
Поділитися:

У Сумському державному університеті підбито підсумки й нагороджено переможців та дипломантів IV Молодіжного фестивалю реклами «Восьма барва-2017». Загалом на фестиваль цього року було подано понад 30 рекламних і PR-проектів. Студентські роботи були присвячені PR-комунікаціям Сумського державного університету та можливостям, які відкриває вищий навчальний заклад для сучасної молоді.

Переможців визначало фахове журі, до складу якого увійшли: проректор з науково-педагогiчної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення Володимир Любчак, завідувач кафедри журналістики та філології Олена Ткаченко, начальник відділу інформаційно-рекламної діяльності Олена Пікулицька, керівник секції «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ Ярослав Яненко, редактор газети «Резонанс» Василь Чубур, ст. викл. кафедри журналістики та філології СумДУ Надія Подоляка, викл. кафедри журналістики та філології СумДУ, редактор теледайджесту «Наголос» Раїса Стоян, керівник Центру «PR-КОНСАЛТИНГ» Дар’я Слизька.

Журі одноголосно визначило два проекти-переможці: PR-проект #студентиназавжди (автори: Марина Кравченко, Єлізавета Щербак, Вадим Яременко – студенти ІІ курсу магістратури за спеціалізацією «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ) та PR-проект фотовиставки СумДУ (автори: Аліна Фесенко, Аліна Борщенко, Аліна Ільтяй, Владислава Опришко – студентки ІІІ курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ).

Також журі відзначило п’ять володарів дипломів за оригінальність ідей у номінації «Талісман і слоган СумДУ». Ними стали: Кирило Бондаренко – студент ІV курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ; Аліна Борщенко – студентка ІІІ курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ; Аліна Ільтяй – студентка ІІІ курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ; Ірина Крамська – студентка ІІ курсу магістратури за спеціалізацією «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ; Аліна Фесенко – студентка ІІІ курсу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ.

У нагородженні переможців та дипломантів фестивалю взяли участь завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ Олена Ткаченко, керівник групи з бренд-менеджменту та виробництва медіа-контенту СумДУ Сергій Малюк, керівник секції «Реклама і зв’язки з громадськістю» СумДУ Ярослав Яненко, ст. викл. кафедри журналістики та філології СумДУ, фотокореспондент газети «Резонанс» Людмила Дудченко.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]