Дата публікації:
22 січня 2018
Кількість переглядів:
2668
Поділитися:

19 січня у Міністерстві освіти і науки нагородили переможців Конкурсу творчих робіт серед іноземних студентів про освіту в Україні. Студент Сумського державного університету, лідер студентів з Нігерії СумДУ Еффіонг Екеміні Окон отримав нагороду за зайняте 2 місце.

Привітав студентів заступник Міністра освіти і науки Роман Греба, який, зокрема,  оцінював роботи учасників у складі комісії.

“Конкурс спільно організували і провели МОН та Український державний центр міжнародної освіти. Усі роботи, які подавались учасниками — чудові! Тож мені дуже приємно особисто вручити переможцям подарунки, а заразом й обговорити питання, які стосуються освіти для іноземних студентів”, - зазначив Роман Греба.

Загалом у Конкурсі взяли участь 18 студентів з різних куточків України. Комісія оцінювала фото, відео, есе, презентації та слогани, які надійшли від учасників.

Від Сумського державного університету у конкурсі взяли участь ще двоє студентів: студентський проректор по роботі з іноземними студентами СумДУ Азаар Мухаммед (Палестина) та керівник гуртка «Африканський комедійний клуб» СумДУ Унавунва Франклін Оньяка.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]