Дата публікації:
22 січня 2018
Кількість переглядів:
2661
Поділитися:

20 січня керівник Центру сприяння регіональному розвитку, доцент кафедри філософії Сумського державного університету Олег Туляков запросив громадськість Сумщини послухати свою публічну лекцію «Вступ до критичного мислення». До Конгрес-центру СумДУ прийшли студенти, науковці, громадські активісти, журналісти, керівники підприємств та установ.

«Мистецтво публічних лекції невиправдано забуте», - так вважає Олег Туляков. - Актуальність такої практики пов’язане з необхідністю шукати нові форми професійної діяльності в умовах економічної кризи та сутнісних змін».

Під час лекції йшлося про сутність критичного мислення, його актуальність, про закони та форми мислення. Впродовж лекції було використано літературний, історичний та філософський матеріали. На запитання слухачів лектор відповідав протягом години, що свідчить про зацікавленість аудиторії, а той факт, що матеріал був адекватно сприйнятий слухачами, зайвий раз підтверджує універсальність філософського знання.

На основі позитивного досвіду відкритої лекції Центр сприяння регіональному розвитку планує відкриття тренінгових курсів з критичного мислення.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]