Дата публікації:
25 січня 2018
Кількість переглядів:
3005
Поділитися:

У Сумському державному університеті оголошено конкурс з розробки талісмана навчального закладу. Загальноуніверситетський конкурс проходитиме з січня по травень. Роботи учасників оцінюватиме журі, до складу якого входять представники ректорату та науковці СумДУ, а переможці отримають преміальні винагороди.

Як наголошують організатори конкурсу, цей захід буде проходити з метою підтримки іміджу СумДУ, позиціонування й вирізнення особливостей університету в середовищі абітурієнтів та студентів, розробки унікальної сувенірної продукції, просування навчальних послуг закладу вищої освіти в соціальних мережах. Персонаж-талісман покликаний сформувати позитивні емоції, передати місію та історію закладу вищої освіти, об’єднати університетське середовище. Талісман планують використовувати під час загальноуніверситетських культурно-масових та спортивних заходів, його зображення буде присутнім на сувенірній продукції, в інформаційно-рекламних матеріалах, онлайн-ресурсах тощо.

Наразі визначено основні завдання та вимоги до пропозицій щодо талісмана СумДУ, порядок проведення конкурсу та терміни подання заявок для участі в конкурсі. Так, його проведуть у три етапи: 1 етап до 01.03.2018 – подача заявки (за формою додатку до наказу) з пропозиціями щодо талісману СумДУ; 2 етап до 15.03.2018 – відбір пропозицій конкурсною комісією з урахуванням критеріїв, визначених у формі заявки; 3 етап до 30.04.2018 – організація голосування за кращий талісман СумДУ на офіційному веб-сайті університету. До 15 травня, згідно Наказу ректора, комісією буде підбито підсумок загальноуніверситетського конкурсу.

Бажаючі взяти участь у конкурсі мають заповнити форму заявки та надіслати її на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]