Дата публікації:
05 січня 2012
Кількість переглядів:
1592
Поділитися:

У Новому році фонд бібліотеки Сумського державного університету поповнився унікальним періодичним виданням — ювілейним номером журналу "Вокруг cвета", підготовленого до 150-річчя виходу у світ.

Його презентація відбудеться 10 лютого 2012 року о 12.45 у літературній вітальні бібліотеки СумДУ.

"Вокруг cвета" — це один із перших журналів в Росії та світі на пізнавальну тематику. Видання засновано у Санкт-Петербурзі в 1861 році та містило підзаголовок "Журнал землеведения, естественных наук, новейших открытий, изобретений и наблюдений". Із того часу воно видається практично безперервно протягом півтора століття. На сьогодні "Вокруг cвета" вражає різноманітністю рубрик і є безсумнівним лідером у своєму тематичному класі.

Ювілейний номер журналу "Вокруг cвета" висвітлює історичну ретроспективу різних сфер людського життя за минулі 150 років. Журнал розділений на чотири розділи: "Эпоха великих научных и технологических открытий", "Эпоха великих социальных революций и общественных экспериментов", "Эпоха великого информационного прогресса", "Эпоха великого мультикультурного прорыва". Кожен із розділів містить порівняльні характеристики якості життя у відповідну епоху — від загальних даних щодо тривалості життя та обсягу наукових знань до цікавих подробиць побуту. Крім того, блоки містять спеціальні статті про подорожі, інфографіку та фотосюжети.

Інформаційно-бібліографічний відділ
бібліотеки СумДУ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]