Дата публікації:
12 лютого 2018
Кількість переглядів:
2409
Поділитися:

7 лютого в одному із гуртожитків Сумського державного університету відбулося відкрите змагання студентів в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?». Гра проводилася з нагоди 22-ї річниці заснування навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» СумДУ. Участь у змаганні взяли команди із гуртожитків №1а, №2а та №3а.

За звання найрозумніших поборолися 9 команд: «Хуртц» , «Ділимо на нуль», «Фенікс», «НормКор», «Doshik», «Інтеграл економістів», «Знатоки», «Весьолка», «КБК – Клуб Брутальних Кібернетиків». Серед учасників представники таких інститутів та факультетів СумДУ: навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС», навчально-наукового інституту права, Медичного інституту, навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького,  факультету електроніки та інформаційних технологій, факультету технічних систем та енергоефективних технологій.

Під час гри учасники демонстрували загальну ерудицію, миттєву концентрацію думок, уміння логічно мислити та працювати в команді. Пошуки відповідей на цікаві питання дали можливість студентам проявити і випробувати власні інтелект, увагу, зосередженість.

За результатами змагань першість здобула команда «Хуртц», друге місце - команда «Фенікс», третє- «Весьолка».

Захід організовано студентською радою гуртожитку №2 та за підтримки відділу по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках студмістечка СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]