Дата публікації:
12 лютого 2018
Кількість переглядів:
1810
Поділитися:

Керівник Центру досліджень регіональної безпеки при Сумському державному університеті, кандидат політичних наук Микола Назаров взяв участь у роботі VI Київського форуму безпеки для молоді. Основною метою заходу був розгляд питань про загрози в сфері інформаційної безпеки, які нині постають перед українським суспільством та європейськими країнами в умовах гібридної війни, пошук шляхів вирішення цих проблем та способів, як саме молоді українські лідери зможуть внести свій вклад у подолання цих загроз.

Учасники Форуму були розподілені на 7 робочих груп, в рамках яких вони працювали над кращими практиками впровадження реформ для протидії кіберзагрозам, фейковим новинам, пропаганді та ін. Наприкінці дводенного форуму всіх учасників нагородили сертифікатами VI Київського безпекового форуму для молоді.

Участь у цьому Форумі дає можливість Центру досліджень регіональної безпеки запропонувати проект в рамках своєї діяльності та отримати фінансову та організаційну підтримку від Фонду Open Ukraine.

Довідково:

Київський безпековий форум для молоді – платформа для обговорення молодими експертами актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Мета форуму – посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]