Дата публікації:
13 лютого 2018
Кількість переглядів:
2650
Поділитися:

9 лютого у Сумах представники влади, університету та маленькі спортсмени підтримали тих, хто представляє Україну на Олімпійських іграх у Кореї та бореться за перемогу. У Конгрес-центрі Сумського державного університету того дня відбулась акція на підтримку української збірної. Підтримати професійних сумських спортсменів та початківців приїхав представник міністерства молоді та спорту Роман Вірастюк (він же - директор департаменту олімпійського спорту). Ректор СумДУ Анатолій Васильєв у своєму виступі побажав олімпійцям достойно представити область та Україну на головному зимовому старті чотириріччя. Також присутні мали змогу поспілкуватися з призеркою олімпійських ігор – Оленою Петровою.

У холі центру було розміщено понад 150 тематичних листівок від вихованців спортивних шкіл, які згодом будуть передані олімпійцям укранської держави.

Нагадаємо, що нещодавно стартували Зимові олімпійські ігри, які проходять у Південній Кореї, в місті Пхенчхан. У «білій» олімпіаді цього року Сумський державний університет представляють аспірант Медичного інституту Олексій Красовський і студент факультету електроніки та інформаційних технологій Артем Тищенко, які за результатами відбору увійшли до національної збірної України. Крім того, кольори українського прапору захищатимуть випускники СумДУ – Віта та Валентина Семеренки, Юлія Джіма та Марина Анцибор. Загалом від України - 33 спортсмени, які виборюватимуть першість у змаганнях з 9 видів спорту.

Переглянути відеосюжет про цей захід можна, натиснувши тут >>

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]