Дата публікації:
16 лютого 2018
Кількість переглядів:
2346
Поділитися:

Галерея мистецтв «Академічна» познайомила студентів і викладачів Сумського державного університету з  творчим доробком члена Національної спілки художників України та викладача Сумської дитячої художньої школи Олександра Заступа. На вернісажі були присутні шанувальники мистецтва сумського митця і студенти, викладачі та представники директорату навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету.

З цим художником знайомство у стінах закладу вищої освіти відбулося ще влітку минулого року. Саме тоді Олександр брав участь разом з іншими художниками у міжнародному мистецькому пленері. Після його закінчення митець подарував свою картину «Прядча. Сейм» до мистецької колекції СумДУ. Її можна побачити і на його персональній виставці  «Тихе небо» в «Академічній», що проходить нині. До експозиції виставки увійшли твори, написані за останні десять років.

Після офіційної частини вернісажу студенти ННІБТ «УАБС» ще довго не відпускали автора виставлених творів, розпитуючи про особливості творчого процесу і творчі плани на майбутнє, а також дискутуючи на актуальні теми сучасного вітчизняного і світового мистецького процесу.

Для зацікавлених осіб повідомляємо, що виставка триватиме до 20 березня, за адресою: галерея мистецтв «Академічна, вул. Петропавлівська, 59, навчальний корпус №3а, 4-й поверх.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]